Меню Закрити

Дружній візит до КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Солоницівської селищної ради

Сьогодні, 16 березня, мали приємність відвідати наших колег з ІРЦ Солоницівської селищної ради.
 
Метою нашого дружнього візиту було познайомитися із досвідом організації комплексних оцінок дітей з особливими освітніми потребами.
 
Безмежно дякуємо директору Людмилі Бреславець, реабілітологу Катерині Дудуш, практичному психологу Ірині Гнилицькій та логопеду Валентині Кантемир за вичерпні відповіді на численні наші запитання, за їх терплячість у задоволенні нашої цікавості стосовно геть всього, що ми бачили, до чого могли доторкнутися. Ми також мали змогу взяти участь у обговоренні результатів обстеження, його оформлення у висновок.
 
Щоденна праця працівників ІРЦ – це не тільки комплексне обстеження дітей, не тільки обговорення результатів, не тільки консультації батьків та педагогічних працівників, а ще й безпосереднє спілкування і робота з дітками з особливостями. А наші колеги з ІРЦ Солоницівської селищної ради роблять це вміло, з великою любов’ю до дітей – діти не хочуть від них іти, їх важко відірвати від дівчат.
 
Основне, що винесла від поїздки до колег, що інклюзивно-ресурсний центр – це перш за все атмосфера любові до своєї справи, велике бажання допомогти дітям, які приходять туди.