Меню Закрити

Знай наших!

Комунальна установа “Дергачівський інклюзивно-ресурсний центр “Без меж” Дергачівської міської ради – це не тільки комплексні обстеження, корекційні заняття з дітками з особливими потребами, надання консультативної та методичної допомоги, а перш за все дружній колектив.

14 серпня, на велике православне свято, у новому ФОК “Зевс” м. Дергачі відбулися обласні змагання з гирьового спорту, в яких взяла участь наша колега вчитель-реабілітолог Ірина Лебединець. Звичайно, колетив КУ “Дергачівський ІРЦ” прийшов підтримати Ірину.
 
Наша Ірина, майстер спорту України, займається гирьовим спортом вже 9 років, за цей час здобула не одну медаль на різноманітних змаганнях.  Звичайно, вона не могла пропустити Чемпіонат області, що проходив у м. Дергачі. 

Ми пишаємося здобутками нашої колеги і прийшли підтримати Ірину на змаганнях. Не залежно від кінцевих результатів, для нас Ірина Анатоліївна завжди чемпіон. Своєю відданістю спорту, своїм відношенням до здорового способу життя, до родинних цінностей, адже вся її дружня сім’я брала участь у змаганнях, Ірина є для нас прикладом, ми захоплюємося її спортивними досягненнями. 

На Чемпіонаті Ірина показала відмінний результат – 170 разів підняла 24-кілограмову гирю і завоювала І місце у свій віковій категорії. Гирьовим спортом займається і чоловік Ірини Віталій Лебединець, на Чемпіонаті він здобув також І місце з результатом – 41 раз 2 гирі по 32 кг. Ангелина Лебединець, 4-річна донька Ірини, теж виборола І місце, піднявши  2-х кілограмову гирю 100 разів.
 
Вітаємо всю сім’ю Лебединець із прекрасним виступом на змаганнях, бажаємо подальших підкорених вершин і нових перемог!